Eén van mijn lievelingsfilms op televisie: When Harry met Sally. Ik ben te laat want er was avondvierdaagse en ik liep mee. Maar het geeft niet, want ik heb de film al vele malen gezien en ik heb de DVD. Zal ik gaan kijken, er gewoon invallen of de DVD op zetten?

Harry Burns: There are two kinds of women: high maintenance and low maintenance.
Sally Albright: Which one am I?
Harry Burns: You’re the worst kind; you’re high maintenance but you think you’re low maintenance.
Sally Albright: I don’t see that.
Harry Burns: You don’t see that? Waiter, I’ll begin with a house salad, but I don’t want the regular dressing. I’ll have the balsamic vinegar and oil, but on the side. And then the salmon with the mustard sauce, but I want the mustard sauce on the side. “On the side” is a very big thing for you.
Sally Albright: Well, I just want it the way I want it.
Harry Burns: I know; high maintenance.