Vroeger, toen ik nog stukjes voor de krant schreef, bezocht ik veel tentoonstellingen. Soms leuk, soms viel het tegen maar vaak was het leuker dan dat ik verwachtte. Nu bezoek ik weinig tentoonstellingen. Te weinig. Niet omdat de intentie er niet is, maar meer omdat het er niet van komt in de dagelijkse gang van zaken. De weekenden zijn gevuld met sportclubjes, wedstrijden, was en boodschappen.
Vanmorgen las ik in de krant een stuk over een tentoonstelling die binnenkort geopend wordt in de Lebuïnuskerk te Deventer en die me bijzonder interessant lijkt. Bovendien zijn er twee lezingen waarvan ik er één heel graag wil zien. Kijkt u maar op de website van de tentoonstelling. Ik zal verslag doen als ik er geweest ben of als ik naar de lezing ben geweest.

‘Bijbels bezielde videokunst’, 28 mei tot en met 20 juni in de Lebuïnuskerk te Deventer. Lezingen op 3 juni en 16 juni, 19.30 uur.