Mijn muis deed het niet meer. Dus, op zoek naar batterijen. Nieuwe batterijen erin gedaan. Werkten niet. Weer naar beneden, andere batterijen zoeken. Werken ook niet. Weer naar beneden, andere muis zoeken. Muis met staart gevonden. Weer naar boven. Muis ingeplugd en gekeken naar de muisinstellingen. Niet te vinden. Bluetooth bekijken. Weg. Huh? Weg? Na veel speuren op het net werd ik niet veel wijzer. Ik zag alleen mensen met dezelfde problemen zonder oplossing. In een heel oud artikel kwam ik iets tegen over ‘zapping the pram’. Hoewel Bluetooth volgens Apple niet onder de instellingen van de PRAM valt, werkte het wel. Mijn muis functioneert weer prima – gelukkig en ik heb weer drie setjes reservebatterijen boven in de la.

(Hoe doe je het? Command + option + p + r ingedrukt houden terwijl je opstart, tot je een extra piep hoort.)