De kunstcollectie van Rijnstate

Het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate heeft een eigen website voor de kunstcollectie. Fijne website en voor mij een feest der herkenning. Een paar werken hiervan heb ik in eigen bezit en een aantal werken heb ik via de kunstuitleen in huis gehad. Er staan werken bij die al heel lang op mijn verlanglijst staan. Veel van de kunstenaars zijn afkomstig uit Arnhem. Over een aantal van deze werken schreef ik ooit artikelen voor de (toen nog) Apeldoornse Courant.

Kortom, heb je even niks te doen, blader er dan eens doorheen en geniet van de mooie werken die voorbijkomen.

Kunstcollectie van ziekenhuis Rijnstate

Wat vind jij mooie werken? Welk werk zou jij aan de muur willen hebben?

Afbeelding bij dit artikel is een zeefdruk van Jeroen Allart, getiteld Pelikanen. Deze hangt ook bij mij aan de muur. Ik word er nog steeds blij van als ik er naar kijk.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.