Fijne nieuwsbrieven

Voor de meeste nieuwsbrieven die mijn inbox bereiken, geldt dat ik vaak niet weet hoe snel ik er weer af moet komen. Er is ook een aantal nieuwsbrieven dat ik heel graag lees. Die wil ik graag met je delen.

De nieuwsbrief van Marenthe en The Art Beat Club

Verrassend en altijd fijn. Persoonlijk. Grote letters, veel kleuren, fijne plaatjes, grappige verhalen. Als er een nieuwsbrief van Marenthe binnenkomt, wordt ie meteen geopend. Verkrijgbaar in 2 smaken, in het Nederlands en het Engels. Kijk op marenthe.com om je in te schrijven.

De nieuwsbrief van Marloes de Vries

Nog zo’n pareltje. Met veel interessants om te lezen, tips van Marloes, de fijnste dingen uit haar leven, vaste rubrieken en bovendien voorzien van de mooie graphics van Marloes. Ook te ontvangen in 2 talen. Kijk op de site van Marloes de Vries.

De nieuwsbrief van Kitty Kilian van De Blogacademie

Veel fijne tips over schrijven, heel goed leesbaar (net zoals haar website), niet te lang en ook altijd een feestje in mijn inbox. Kijk op deblogacademie.nl om je op de nieuwsbrief te abonneren. En lees dan gelijk haar site eens door. Boordevol goede tips voor iedereen die schrijft. Waar dan ook. En wie schrijft er nu niet?

De nieuwsbrief van Gebruiker Centraal

Gebruiker Centraal is een community voor professionals die bezig zijn met de online dienstverlening van de overheid. Ze maken een nieuwsbrief met informatie, tips en evenementen, workshops waar je je voor in kunt schrijven. Kijk op de website van Gebruiker Centraal.

De nieuwsbrief van eend

De nieuwsbrief van internetbureau eend is altijd fijn om te lezen, zelfs als je niet op zoek bent naar een nieuwe website voor een overheid. De blogs op de website bevatten goede tips en mooie artikelen. Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je in de footer die op elke pagina aanwezig is.

Meer tips voor steengoede nieuwsbrieven?

Heb jij nieuwsbrieven die ik niet mag missen? Laat het me weten en laat een reactie achter.

 

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *