het tweede plan – III

Hoe anders had mijn scriptie, mijn onderzoek eruit gezien als ik dit nu had moeten doen in plaats van 28 jaar geleden?

Hoe anders had mijn scriptie, mijn onderzoek eruit gezien als ik dit nu had moeten doen in plaats van 28 jaar geleden? Daar dacht ik aan toen ik dacht over een opzet van de website voor de scriptie.

Neem bijvoorbeeld alle foto’s die ik maakte met een analoge camera en ook moest laten afdrukken. En dat je rolletje dan net vol was (en je eigenlijk geen geld had om een nieuwe te kopen of ze af te laten drukken). Ik had een printer en dat was best bijzonder in die tijd. Het was wel een matrixprinter, dus ’s nachts een printje maken was er niet bij. Afdrukken maken op een laserprinter kon bij een copyshop en dan moest je hopen dat die printer ook de door jou gewenste lettertypen in zich had. Of de kopie van het stratenboek waar ik met oranje stickertjes de locaties van de objecten zichtbaar in beeld bracht.

Kortom, tijd voor een andere opzet.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *