Loop, deel 3

Ondanks de stappenplannen die er zijn, is het best handig dat je een beetje weet waar je mee bezig bent. Kortom, het valt echt nog niet mee om zelf een loop te bouwen (als je geen standaard cgm hebt).

Update draaien van MacOS. Dat ging niet meer omdat Xcode bijna 30 GB in beslag nam op mijn schijf. Dat werd ernstig weggooien en toen ik zo ongeveer alleen nog een browser op mijn machine had staan, kon ik de update draaien.

Inmiddels draait de loop op mijn telefoon, met behulp van aanwijzingen van iemand uit de Facebook-groep. Superfijn dat er zo’n community bestaat! Xdrip moet nog een keer overnieuw maar draaide ook. Nightscout draait bijna. Moet alleen nog gekoppeld worden aan Xdrip. Kortom, ben er bijna… Maar nog niet helemaal.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.