Loop, deel 4

Er loopt wel wat in de loop en mijn pomp kan ik starten en bedienen op mijn telefoon. Maar…

Dan dienen de updates zich weer aan. Voor de update van mijn MacBook hoef ik maar 1 groot programma te verwijderen. Voor de update van Xcode heb ik naast de update van het pakket (ruim 12 GB) ook nog een niet nader omschreven aantal GB’s aan vrije ruimte nodig om de update te draaien. En met name in dat stukje niet nader omschreven vrije ruimte zit em de crux. Ik heb geen idee hoeveel ruimte dat dan moet zijn…

Na het verwijderen van Affinity Designer, Affinity Publisher en Affinity Photo wil Xcode nog steeds niet updaten. Pages, Keynote en Numbers ook weg. Open Office weg. Een aantal browsers weg. Xcode wil nog steeds niet updaten.

Ik geef het even op. Ben het even zat. Ben het ook zat dat na zoveel investeringen de hele boel nog steeds niet loopt zoals ik wil. En dan heb ik het over de RileyLink, de jaarlijkse developer licentie, eerder de Bubble en alle Libres en alle tijd die ik er in steek. Zelf een CGM aanschaffen vind ik echt te veel geld kosten. Een grotere schijf in mijn MacBook zetten gaat me nu ook nog even te ver.

Nu denk ik een heleboel dingen die ik hier niet op ga schrijven. Ik hoop dat de sensorvergoeding er door komt, voor alle mensen die afhankelijk zijn van insuline (en van de elektronica die ze helpt hun waarden binnen de perken te houden). Vier keer daags je bloedsuiker prikken is eenvoudigweg niet meer goed genoeg.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.