loopen, poging 2

De eerste poging tot loopen (spreek uit: loepen, het gesloten systeem dat met een insulinepomp en sensor bijna alles voor je regelt) verliep niet geheel zoals ik wilde. Nadat ik alle vereiste onderdelen in hard- en software aangeschaft had, gingen er toch dingen mis.

Toen ik vorig jaar alle hardware bij elkaar gespaard had, besteld had uit verschillende landen, uitgezocht hoe ik de app moest bouwen, een Apple developer licentie aangeschaft had en de boel aan het bouwen was, ging er iets mis. De software waar ik de boel mee in elkaar moest zetten, had een update. Mijn notebook bleef volhouden dat de update niet geïnstalleerd kon worden vanwege te weinig ruimte. Wat echt niet waar was. Toen hield een ander stukje software, wat een ander stukje hardware ondersteunde er ook mee op, omdat de leverancier van een ander stukje hardware tegen de open source developers gezegd had, dat dat niet meer mocht. Waarschijnlijk op een andere toon. En toen was ik er ook even klaar mee. Echt helemaal klaar.

Nu ga ik er weer voor

Na een bezoek aan het ziekenhuis en de allerliefste allerbeste diabetesverpleegkundige die ik ken, denk ik dat ik wel weer de moed bij elkaar kan rapen om te gaan beginnen aan het loopen. Dus nu ben ik op zoek naar een handleiding voor een loopkit met de combinatie Xcode, iPhone, Bubble (in plaats van MiaoMiao), Libre 2, Rileylink en de Omnipod Eros. Ik houd me aanbevolen als u iets weet. Wish me luck.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.