Naar de film

Ik ben gek op de bioscoop of het filmhuis, zo u wilt. Een van de redenen is dat je dan nog wel eens films ziet, die je anders nooit zou kijken. Of gewoon omdat een film op groot doek toch altijd beter bij je binnenkomt dan wanneer je dezelfde film op de televisie bekijkt.

Meestal neem ik me niet zoveel voor aan het begin van een nieuw jaar, maar dit jaar heb ik me voorgenomen om minimaal 12 films te gaan bekijken in ons lokale filmhuis. Waarom 12? Omdat ik dan de kosten van mijn vriendenpas eruit heb. Dat is me de afgelopen jaren niet gelukt (en dat geeft ook niet want ik ben niet voor niets vriend).

Gepland (of bijna gepland)

Meer volgt, als ik 1 of meer van deze films gezien heb.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *