over seo en andere dingen die niet werken zoals ik wil

Er werken hier dingen niet zoals ik zou willen, of verwacht en ik ben aan het kijken hoe ik dat kan oplossen.

Er zijn websites gewijd aan hoe je moet bloggen. Welke technieken je moet gebruiken, over welke onderwerpen je moet schrijven en nog veel meer van die handige dingen. Maar ik denk niet dat mijn website daar ooit aan gaat voldoen. Ik schrijf te onregelmatig en over te veel uiteenlopende onderwerpen. Kortom, ik voldoe niet echt aan de voorwaarden voor goede vindbaarheid. Toch gebruik ik tags en vul mijn SEO (vaak) netjes in.

Dat is de samenvatting van het hele verhaal wat ik op had willen schrijven. Maar niet netjes opgebouwd en toewerkend naar een climax. De crux van het verhaal is: ik kom er niet goed uit. Sommige plugins doen niet waarvan ik denk dat ze moeten doen.  Misschien zijn het er wel te veel en zitten ze mekaar in de weg.

Kortom, ik rommel hier nog even door. Misschien dat er ooit nog eens iemand komt kijken. Of een reactie plaatst als tastbaar bewijs van een bezoek.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.