Wandelen

Morgen ga ik wandelen. Met een hele groep mensen die ik nog niet ken maar die ik morgen ga leren kennen. Om in juni met z’n allen een week in Spanje te gaan wandelen. Kortom, ik ben een beetje zenuwachtig. Het weer wordt morgen niet echt lekker. Neem ik de goede spullen mee, heb ik de goede spullen uitgezocht om aan te trekken?

Dat schreef ik al enige tijd geleden. De wandeling is geweest en we hebben kennis gemaakt met elkaar. Nog niet met iedereen even goed maar met de meeste mensen uit de groep heb ik wel even gesproken.

Om het antwoord te geven of ik de juiste spullen meegenomen had. Ja, dat wel. Mijn rugzak heeft een regenhoes en heeft de eerste wandeling overleefd. Heb ik de juiste kleding aangetrokken? Die vraag kan ik met een welgemeend nee beantwoorden. Het regende voor we naar buiten stapten en net voor we weer naar binnen gingen was het weer droog. In de tussenliggende 12 kilometer kun je best nat worden. Dat weten we dan ook weer.

De tweede wandeling is ook geweest. Deze vond plaats in ander weer en in een andere plaats. ’s Morgens koud maar in de middag zo warm dat je in je shirtje kon lopen.

De derde wandeling is gepland voor komend weekend maar dan kan ik helaas niet mee. Een (beginnende) blessure aan mijn achillespees houdt me helaas even thuis. Dat moet van de fysiotherapeut. Duim voor me dat ik binnenkort wel weer mee mag.

1 reactie op “Wandelen

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *