wat moet ik gaan kijken?

Er is nog een DVD-speler bij ons in huis maar die staat te verstoffen in een kastje. We hebben ook nog DVD’s maar ook die spelen we nooit meer af. Kan niet eens want mijn geïmporteerde DVD’s doen het niet eens in de DVD-speler (en mijn notebook heeft ook al geen DVD-speler meer…). Alles is te streamen tegenwoordig. Nou ja, bijna alles.

Gaat dit nog ergens naar toe? Nee, eigenlijk niet. Er is veel te streamen, maar daar moet je wel de tijd voor nemen. Zo ben ik nu eindelijk aanbeland bij de laatste serie van Homeland. Die durf ik eigenlijk niet af te kijken want dan is het klaar. En dat is jammer. Ik volg Carrie Mathison al een jaar of 9 of zo. Ik ben toch van haar gaan houden. Opnieuw kijken is ook geen optie want ik weet al wat er gaat gebeuren en dan moet ik ook door al die afleveringen heen die te spannend zijn. Of te heftig.

Wat ik ga kijken als ik Homeland uit heb, daar heb ik geen idee van. Ik zou Chicago Hope wel eens terug willen zien (met de angst dat dat verschrikkelijk gaat tegenvallen). Of Northern Exposure, maar dat is niet zo spannend. Fleabag lijkt me leuk. Misschien moet ik toch aan Game of Thrones beginnen. Kortom, ik heb nog even geen concreet plan.

Iemand nog leuke suggesties? Ik houd me aanbevolen.

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.