pexels-photography maghradzeph van pexels

Zomergasten, zomerspijkers en mijn uitzending

Gisteren was alweer de laatste aflevering van de jaarlijkse serie Zomergasten van de VPRO. Ik kijk er graag naar.

De ene gast is leuker / beter / interessanter / vul hier zelf wat in… dan de ander. Idem voor de presentator die er door de jaren heen geweest zijn. De ene avond verloopt anders dan de andere avond. Gasten waar ik erg naar uitkeek, stelden me teleur. Gasten waar ik niets mee had bleken reuze-interessant. (Ik vind het wel erg jammer dat Janine Abbring volgend jaar geen Zomergasten meer zal presenteren en interviewen, maar dat terzijde.)

Zomerspijkers is de zomergastenversie van het radioprogramma Spijkers met Koppen. Hierin is er per aflevering (2 uur) 1 gast die het hele programma bepaalt. Dit is minstens zo leuk om naar te luisteren als Zomergasten. (En ook terug te luisteren!)

Elk jaar weer vraag ik me dit af: wat zou ik voor programma samenstellen als ik gevraagd zou worden? Gelukkig is dit geen reële optie en hoef ik niet met een programma te komen, maar leuk is het wel om daar over na te denken.

Als jij gevraagd wordt?

Als jij gevraagd zou worden voor Zomergasten of voor Zomerspijkers, wat zou jij de wereld willen laten zien of laten horen? En ga je voor de uitzending van zomergast of zomerspijkers? Ik ben benieuwd!

Ik ben nog aan het zoeken naar de titel van een film die ik me van vroeger kan herinneren maar waar ik de titel niet van weet en die ik graag op mijn lijstje zou zetten. Wordt vervolgd.

 

1 reactie op “Zomergasten, zomerspijkers en mijn uitzending

schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *