micheline.nl is de thuisbasis van Micheline (al sinds augustus 2000).

Wat ik doe ‘for a living’? Iets met internet, toegankelijkheid, dienstverlening, social media enzo. Eerder werkte ik met WordPress, Magento en TYPO3.

Verder houd ik van kunst, cultuur, architectuur, schrijven (altijd met vulpen), vulpeninkt, fotograferen, fonts, software, ontwerpen en bedenken, pinguïns, zebra’s, stippen, strepen, sterren en andere patronen, muziek, concerten, papier, leer en gefröbel in de marge. En kleur. Soms schrijf ik iets over medische zaken die me bezig houden.

Af en toe probeer ik een kilometer of tien hard te lopen (of probeer ik weer op dat niveau te komen) in een veel te schreeuwende outfit of op rare schoenen of maak ik een leren tas. Voor leren tassen en andere accessoires maak ik binnenkort een andere site. Ik ben geen zangeres (helaas). Ben je op zoek naar mijn zingende naamgenoot, dan moet je hier zijn.
Verder doe ik buiten ‘for a living’ natuurlijk nog veel meer. 

Deze site is gebouwd met WordPress en gebruikt als thema (een aangepaste versie van) Baskerville. Dat ziet er fijn uit vind ik.

‘Find the girl’ is een regel uit A Forest van The Cure. (Van het album Seventeen Seconds, mei 1980.) Oud nummer? Misschien, maar nog heel vaak op de radio te horen. En nog steeds fijn.

Contact? Linkje? Meer weten?

Naam (verplicht veld)

E-mail (verplicht veld)

Onderwerp (verplicht veld)

Bericht

Vanwege de spam, vraagje invullen...