find the girl

over

Over micheline.nl

Sinds augustus 2000 is dit mijn domein. Niet veel later begon ik er een weblog. Ik ben er begonnen met Greymatter. Later installeerde ik Pivot en daarna WordPress. En daar draait het hier nog steeds op. Sinds de laatste verhuizing wèl in een schone installatie.

Over Micheline

Micheline is mijn voornaam. Die hoor je niet heel veel in Nederland. In Frankrijk en België komt ie wel meer voor. De gelijknamige zangeres komt daar vandaan.

Ooit studeerde ik kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Leiden. Geweldige studie in een geweldige stad. Sinds ik in mijn studietijd een tweedehands computer kocht (een Olivetti met een groen scherm en twee schijfstations voor een 5,25 en een 3,5 inch diskette) ben ik verliefd. De liefde voor kunst(geschiedenis) en architectuur bleef, maar meer op de achtergrond. De liefde voor technologie, computers en internet bleek groter.

Momenteel ben ik werkzaam in de (digitale) dienstverlening bij een van de allermooiste gemeenten op de Veluwe, die overigens ook een zeer fraaie kunstcollectie in huis heeft.

Naast online zaken ben ik ook gek op offline bezigheden. Knippen, plakken, tekenen en schrijven. Mijn collectie vulpennen, flesjes inkt en notitieboeken is veel te groot. Een andere favoriete bezigheid is het maken van leren tassen. Het werken met leer is een inspannende bezigheid en maakt je hoofd lekker leeg.