proclaimer

Gebruik van tekst en beeld van deze website

De informatie op deze website, schrijf ik zelf of ik verwijs naar de bron van de informatie die ik gebruik. Je mag wel links maken naar deze website maar hergebruik van deze informatie mag alleen na schriftelijke toestemming van de auteur.

Beeldmateriaal komt van rechtenvrije bronnen zoals Unsplash of wordt door mijzelf gemaakt. Afbeeldingen uit rechtenvrije bronnen blijven dezelfde naam houden als waar ze mee van de website gedownload zijn. Zodoende zijn ze herleidbaar naar de maker. In het geval van gebruik van een afbeelding die door mij gemaakt is, mag je deze afbeeldingen niet hergebruiken zonder schriftelijke toestemming.

De informatie op deze website is actueel, dus hyperlinks kunnen niet meer werken wanneer niet meer actuele informatie op een later moment gelezen wordt. Bijvoorbeeld een link naar een tentoonstelling in een museum.

Deze website bevat medische informatie of mijn mening over medische informatie. Indien nodig wordt er altijd een bron gegeven. De medische informatie op deze website zijn geen medische adviezen. Neem voor medisch advies altijd contact op met je eigen behandelteam of met medisch geschoolde mensen die hier echt verstand van hebben.

Teksten op deze website die mijn mening verkondigen, blijven mijn mening. Daar kun en mag je iets van vinden. Vaak kun je reageren onder een bericht of een pagina.

Juni 2022